Előző oldal Következő oldal
2024.06.13.,
Csütörtök
Antal, Anett
Nyíregyháza Betöltés...
Alapkamat: 7.25%
  • 395,47
  • 365,94
  • 468,37
  • 70 135
  • 17 520
  • 2 848
Hívjon! +36 (30) 505 8454
szövegméret: Nagyítás Kicsinyítés

Bemutatkozás

Dr. Mikola Zoltán András nyíregyházi ügyvéd vagyok, a  Mikola Ügyvédi Iroda Nyíregyháza alapítója.

Ügyvédi Irodámat azzal a céllal hoztam létre, hogy Megbízóim jogi problémáit megelégedésükre, ügyfélközpontú módon és professzionálisan oldjam meg. Megítélésem szerint mindez magában foglalja a magas szakmai színvonalat, a hatékony, azaz gyors és pontos ügyintézést, valamint a korrekt tájékoztatást, mivel e jellemzők csak együttesen eredményezhetik az ügyfél és az ügyvéd közötti kapcsolat alapját képező bizalom kialakulását.

Mindezeket szem előtt tartva, ügyfeleimet Nyíregyháza belvárosának szívében, a Luther-Házban, az 1. helyrajzi számú Evangélikus Templom tőszomszédságában, a Szent Isván u. 1. I/3. szám alatti ügyvédi irodámban, az ügyvédi hivatáshoz méltó, kulturált körülmények között fogadom.

Felelősségbiztosítással a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezem.

Tanulmányok

Az alapító első munkahelye a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság volt, ahol a végrehajtói szakvizsga sikeres letétele után bírósági végrehajtó volt. Első diplomáját az – akkor még – Államigazgatási Főiskolán szerezte. Ezután az Illetékhivatalnál helyezkedett el, ahol több mint hét évig dolgozott. Itt tette le a közigazgatási szakvizsgát is. Szakterülete az illetékkiszabás mellett a végrehajtás, a végrehajtási jog volt.

A Szegedi Tudományegyetem (korábban József Attila Tudományegyetem) Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi doktorátust. A jogi egyetem elvégzése után két ügyvédi irodában is volt ügyvédjelölt, de dolgozott a Munkaügyi Központ Jogi Osztályán, és a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kirendeltségének Jogi Osztályán is. Itt feladata a támogatásban részesítettek által lefolytatott közbeszerzési eljárások ellenőrzése volt.

Az öt éves ügyvédjelölti és közigazgatási, közbeszerzési szakmai jogi gyakorlat és tapasztalat megszerzését követően 2006 évben felvételt nyert a Nyíregyházi Ügyvédi Kamarába egyéni ügyvédként 2012-ben megalapítja a Mikola Ügyvédi Irodát. Ügyvédként hivatalos közbeszerzési tanácsadó tevékenységet is ellát, a közbeszerzés területén szerzett több mint tíz éves szakmai tapasztalata alapján. A közbeszerzési feladatok hatékony ellátása érdekében az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem Jog Továbbképző Intézet keretében posztgraduális képzés keretében közbeszerzési szakjogász képzésen vesz részt.

Fejlesztette: Bodonyi László